Sommarlägret blev en succé

Publicerat: 2023-07-03 - 11:04

Det är fantastiska nyheter att sommarlägret för juniorer blev en succé!

Det är fantastiska nyheter att sommarlägret för juniorer blev en succé! Vi är otroligt glada över att höra att juniorerna hade en fantastisk upplevelse och att lägret mötte deras förväntningar. Att ge ungdomarna möjligheten att utveckla sina golfkunskaper och skapa minnen är vad sommarläger handlar om.

Vi vill tacka alla juniorer, deras föräldrar och vårt dedikerade tränarteam för att ha gjort detta sommarläger så framgångsrikt. Det är tack vare ert engagemang och entusiasm som vi kan erbjuda en positiv och givande golfupplevelse för ungdomarna.

Vi hoppas att lägret inte bara har förbättrat juniorernas golfspel, utan även inspirerat dem att fortsätta utvecklas som golfare och att ha roligt på golfbanan. Vi är stolta över att ha fått vara en del av deras golfresa och ser fram emot att följa deras framsteg i framtiden.

Om det finns något feedback eller idéer som ni vill dela med oss för att förbättra kommande läger, är ni mer än välkomna att kontakta oss. Vi strävar alltid efter att leverera en ännu bättre upplevelse för våra deltagare.

Tack än en gång för att ni valde att vara med på vårt sommarläger för juniorer. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda spännande och utvecklande golfaktiviteter för våra unga golfare.

Med vänliga hälsningar, Donald