Boka starttid

På Salem 365 bokar och betalar du din starttid genom appen Sweetspot, eller via denna länk.

BOKNING AV STARTTID – MEDLEMMAR OCH PARTNERS

Är du medlem/partner på Salem 365 kan du boka en starttid tidigast 14 dagar i förväg. Som medlem kan du ta med upp till tre gäster, måndag – söndag, förutsatt att du själv spelar i bollen. Gästgreenfee är då upp till 30% rabatt på gällande greenfeepris.

Ankomstregistrering ska ske senast 20 minuter före att starttiden nyttjas. Alla starttider som inte är ankomstregistrerade debiteras med 200 kr/medlem.  Personlig ankomstregistrering gäller, d.v.s. en person kan inte ankomstregistrera en hel boll själv, utan var och en av spelarna måste göra det personligen. Du kan ankomstregistrera dig i appen när du är inom 500 m från klubbhuset.

AVBOKNINGSPOLICY MEDLEMMAR/PARTNERS

Avbokning eller förändring av antalet spelare i er starttid ska ske senast tre timmar före start.

En icke korrekt avbokad tid debiteras med en ”no-show”-avgift på 200:- som måste vara betald i Sweetspot innan ny tid kan bokas.

BOKNING AV STARTTID – GREENFEEGÄSTER

Gäster är välkomna att boka starttid tidigast 14 dagar före speldagen. Gällande greenfee jobbar vi med dynamisk prissättning och priset beror på tidpunkt under säsongen och vilken tid på dagen du vill spela.

Vi genomför greenfeekontroller med jämna mellanrum. Vid golfspel utan korrekt betald greenfee, debiteras dubbel avgift (gällande greenfee för aktuell starttid x 2).

AVBOKNINGSPOLICY GREENFEEGÄSTER

En greenfeebokning måste vara korrekt avbokad senast tre timmar innan starttiden, för att kunna återbetalas.

BOKNINGSÄGARE

Sweetspot har som många andra bokningssystem att personen som gör bokningen också är ansvarig för bokningen. Detta är framförallt viktigt när det kommer till betalningar.

Det innebär också att om en bokningsägare vill avboka sig själv så kommer alla spelare i bokningen att bokas av. Någon av de andra spelarna får då göra en ny bokning med rätt deltagare om de vill spela. Det blir då den spelaren som är bokningsägare för den nya bokningen.

MORGONGOLF VARDAGAR SALEM 365 18hål

Före 08.00 vardagar – Start från hål 10
Alla medlemmar och partners är välkomna att påbörja en runda före klockan 08.00. Start sker då endast från hål 10 och du spelar 10-18. Banan är, så här tidigt på dagen, inte alltid redo för spel och du som golfare måste därför acceptera att personalen arbetar på flera av hålen samt har företräde i alla lägen. Starttid behöver inte bokas i Sweetspot.

Från 08.00 vardagar – Start från hål 1
Första bokningsbara tid från hål 1 är 08.00, det är inte tillåtet att starta tidigare. Starttid bokas alltid i Sweetspot.