Boka starttid

På Salem 365 bokar du din starttid genom MG appen eller på Min Golf.

BOKNING AV STARTTID – MEDLEMMAR OCH PARTNERS

Är du medlem/partner på Salem 365 kan du boka en starttid tidigast 14 dagar i förväg. Som medlem kan du ta med upp till tre gäster, måndag – söndag, förutsatt att du själv spelar i bollen. Gästgreenfee är 100:-   rabatt på gällande greenfeepris.

Ankomstregistrering ska ske senast 20 minuter före att starttiden nyttjas. Alla starttider som inte är ankomstregistrerade debiteras med 200 kr/medlem.  Personlig ankomstregistrering gäller, d.v.s. en person kan inte ankomstregistrera en hel boll själv, utan var och en av spelarna måste göra det personligen. Du kan ankomstregistrera dig i appen när du är inom 500 m från klubbhuset.

AVBOKNINGSPOLICY MEDLEMMAR/PARTNERS

Avbokning eller förändring av antalet spelare i er starttid ska ske senast sex timmar före start.

En icke korrekt avbokad tid debiteras med en ”no-show”-avgift på 200:- som måste vara betald  innan ny tid kan bokas.

BOKNING AV STARTTID – GREENFEEGÄSTER

Gäster är välkomna att boka starttid tidigast 14 dagar före speldagen.

Vi genomför greenfeekontroller med jämna mellanrum. Vid golfspel utan korrekt betald greenfee, debiteras dubbel avgift (gällande greenfee för aktuell starttid x 2).

AVBOKNINGSPOLICY GREENFEEGÄSTER

En greenfeebokning måste vara korrekt avbokad senast sex timmar innan starttiden, för att kunna återbetalas.

MORGONGOLF VARDAGAR SALEM 365 18hål

Från 08.00 vardagar – Start från hål 1
Första bokningsbara tid från hål 1 är 08.00, det är inte tillåtet att starta tidigare.