Välkommen till vår 27-håls anläggning!

Salems Golfklubb ska vara den riktiga Golfklubben där kvalitet och upplevelse överträffar förväntningarna. Vi är stolta över att fått rankingen södra Stockholms bästa anläggning och Stockholms 6:e bästa. (GolfDigest 2015)

Under rubriken "Spela" hittar Du all information om våra två banor.

*  5-tee system (hektometer). Finns rekommendationer på val av tee som bygger på Ditt hcp. Men variationen gör golfen ännu roligare. Personalen i Receptionen hjälper Dig!
*  Vi har gått tillbaka till de ursprungliga bandragningarna av Salemsbanan  och Högantorpsbanan. Gångvägen mellan hål 9 och 10 är mycket kortare. Bättre spelrytm nu och kortare rondtider.

Hitta hit!

Cirka 30 minuter från Stockholm, från E4:an S, ta av vid Salem/Rönninge, sväng höger ( ej under motorvägen mot Salem/Rönninge C) och efter 500 meter vänster på gamla Stockholmsvägen (man kör söder ut och ej mot Salems Kyrka), följ därefter skyltar Högantorp.

För aktuellt trafikläge klicka på denna länk Trafikinformation