Greenfee

På Salem 365 bokar du din starttid genom appen MG Bokning eller via Mingolf  Alla starttider kan bokas 14 dagar före speldatum.

PRISBILD GREENFEE Greenfeeavgiften gäller för 18-hål alternativt 9-hål. Vi använder oss av differentierad greenfee, förmiddag/eftermiddag och hög/lågsäsong.

För aktuella priser se via Min Golf eller appen Min golf bokning.

Junirer har 50% på akuell greenfee.

9-Hålsbanan: Vill man spela 2 varv så bokar din tid för varv 2 när du spelat ditt första.

Gäst till medlem:

Som gäst till medlem gäller 100:- rabatt (18 hål) och 50:- rabatt (9-hål) på det akuella priset för den starttid ni väljer att boka. Denna rabatt dras av vid betalning på plats.

Introduktionskort:

Personer med introduktionskort utfärdade av EGA, SGF, PGA,eller SGA är välkomna att besöka Salem 365.

Kortet får nyttjas för fritt spel vid ett tillfälle per år och gäller ej helgdagar eller vid tävlingar.