Spela inomhusgolf hela året i Västberga på Players indoor!

Till Salems gk´s medlemmar.

Vi vill informera alla medlemmar om våra nya anläggning i Västberga.

Players Indoor.

En anläggning med 7 stycken Trackmansimulatorer i en härlig miljö.

Som medlem i Salems Golfklubb som är vår samarbetspartner så erhåller du alltid 15% på alla bokningsbara tider om du tecknar ett medlemskap för 295 kr innan den 30/11.

Players Indoors öppettider är mellan 07.00-21.00 alla dagar.

Bokningar av simulatorer görs via i appen Sweetspot som ni kan ladda ner via App Store eller Google Play. Ni kommer även kunna boka tider via Players Indoors hemsida där en bokningsflik till Sweetspot kommer att finnas.

Viktigt är att ni alla laddar ner bokningsappen Sweetspot samt registrerar era namn. Appen är gratis att ladda ner och det är via den som alla bokningar sker. Genom medlemskapet som ni  tecknar så registreras en automatiskt rabattkod på 15% inför varje bokning som görs.

Ni hittar oss på Västbergavägen 43, kör längts upp i cylindergaraget. P-platser finns direkt utanför entrén. Om platserna skulle vara upptagna för stunden så finns det ett stort parkeringsplan att tillgå längst upp i garaget.

Varmt Välkomna till PLAYERS INDOOR GOLF!

www.playersindoorgolf.se

Med vänlig hälsning,