Damkommittén 2019

Damkommittén startade lite smått under 2018 med bland annat damtorsdagskvällar under våren och hösten som hölls av Louise Lindell. Vi hade även en föreläsning om mental träning av Pia Brandt och naturligtvis Nationella Damdagen som gick av stapeln i strålande väder den 28 juni. Samt så åkte vi på en utflykt till Kallfors den 21 september se bilder nedan. 

Nu har vi börjat planera för 2019 års säsong!

Bestämt redan nu är att vi kör vidare på våra populära damtorsdagar.

Upplägget blir ungefär som i 2018. Vi träffas vid 17:20 på Salems GK för en ca 30 minuters gemensam genomgång av veckans golfteaser. De flesta hålls av någon av våra duktiga tränaren från vår eminenta Proshop. Då går de igenom olika delar av golfspelet, allt från grunderna såsom grepp, uppställning, bollplacering, balans och sikte till olika sorters slag för både det långa spelet och närspelet inklusive puttning.

Efter det spelar vi 9 hål antingen på Salembanan eller Högantorpsbanan. Där varierar vi spelformer från gång till gång för att lära oss andra varianter än vanlig poängbogey.

Många som varit med i år har upplevt det som ett avspänt och roligt sätt att träffa andra likasinnade samtidigt som man utvecklar sin golf och får möjlighet att prova på att ”tävla” under lättsamma former.

Vi tar nu nya tag inför 2019 och tar gärna emot förslag på aktiviteter och/eller synpunkter maila dessa till kansli@salemsgk.se så ser receptionen till att det kommer fram till rätt person.

 

Vi som sitter i Salems GKs Damkommitté är

Margareta ”Maggan” Boström

Yvonne Berglund

Anne Furuliden

Camilla Damgaard

och

Päivi Josefsson

Dessutom hjälper Louise Lindell till utan att formellt sitta med i kommittén.

Kontaktperson från styrelsen är Lotta Mossberg

Närmare presentation av oss alla kommer.

 

 /Damkommittén