Var med och sponsra så att vi kan asfaltera parkeringen!

Vi har påbörjat finansieringen av iordningställande och asfaltering av vår parkering. En asfaltering av parkeringen kostar ca 900.000 kr, av detta har vi fått ett lånelöfte på 500.000 kr. Resten måste vi finansiera på annat sätt. Startskottet för insamlingen av ”resten” gjordes på höstmötet genom att vi presenterade möjligheten för våra medlemmar att köpa en sponsorbricka som kan hängas på bagen. Bagbrickan kostar 1000 kr och överskottet går oavkortat till parkeringen. Varför inte köpa en bricka till varje bag eller som julklapp? För företagare finns även möjligheten att köpa ett sponsorpaket med sponsorskylt på parkeringen i två år där det ingår 15 greenfeecheckar och rangekort med 100 hinkar för 10.000 kr exkl. moms.

Du kan maila kansliet på kansli@salemsgk.se eller skriva upp dig på lista i receptionen eller i shopen.

Alla är hjärtligt välkomna!

Till och med den 21 mars har generösa medlemmar samlat ihop 264 000:-, nu kämpar vi vidare!