Teen Tour Higlights från vår fina bana!

Den 24-26 september hade vi äran att få ha sveriges bästa juniorer på plats! och tävla om titeln. Läs mer och se inslaget från SGF nedan.

Vi vill rikta ett stort till alla 19 funktionärer från Salem365 som medverkade under Teen Tourfinalen.

Utan er hade det varit ytterst svårt att genomföra detta.

Vi fick mycket beröm från SGF, TD, domare, föräldrar och medlemmar.

Vår bana och totalupplevelsen kunde inte bli bättre.

Riktar även ett extra stort tack till Eva Andersson som var spindeln i nätet under denna tävling! Tack.

I samband med finalen av Teen Tour prisades flera vinnare. Dels totalseger till den pojke och flicka som presterat bäst sätt över hela säsongen och vunnit Teen Tour Elits order of merit (ranking) som förutom ära även fick Annika Trophy med tillhörande stipendium. På finalen spelades även 4 olika klasser: pojkar 13-16 år, flickor 13-16 år, pojkar 17-21 år och flickor 17-21 år.

Se highlights från finalen här

Joakim Bäckbom