Tävlingar under Golfveckan

Salems Golfvecka 2017

Här är kort information om tävlingarna som kommer att spelas under golfveckan. För mer information går du in på min Golf.

5/7  RESETOUREN

RESETOUREN’s huvudsponsorer är Dominikanska Republiken, Förenade Arabemiraten, Emirates och researrangören Golf Plaisir. Tillsammans med dem erbjuder Resetouren roliga golftävlingar med flera möjligheter att vinna resor, flygbiljetter och hotellnätter – både i Sverige och utomlands. Lagtävling. 2-mannalag. Greensome.7 utslag vardera. Max hcp: 36. EGA - exakt tävlingshandicap krävs. Åldergräns 20 år (yngre spelare kan delta om de spelar med förälder eller mor/farföräldrar). Tävlingsavgift: 200 kr/ person. Gästgreenfee tillkommer. Man får deltaga i obegränsat antal tävlingar, dock endast vinna förstapriset en gång.

6/7 Sing Friendship
Singha Sweden Friendship golftävling – öppen för alla -arrangeras i samarbete med utvalda golfklubbar. Tävlingen är en klubbtävling med direktkvalificering till en Sverigefinal på den topprankade golfanläggningen Salem GK.
Individuell över 18 hål i 2 klasser. Spelarna får tillgodoräkna sig sitt aktuella handicap enligt gällande slopetabell. Företrädesvis spelas tävlingen med kanonstart och på en golf veckan eller en helgdag. Tävlingen skall vara öppen för alla. Herrar 75 år och äldre  får välja att slå från röd tee.
Startavgft: 300:-

7/7 Hilda Masters

Mixed greensome tvåmannalag poängbogey med kanonstart kl 8.00! Öppen för alla! Anmälan sker lagvis och laget måste bestå av en herre och en dam. Anmälan sker endast i en klass och vid lottningen fördelas lagen i två lika stora klasser, A och B-klass. Startavgift 100 kr/person. För icke medlem är Greenfee 200 kr/person.  Lunchpaket finns att köpa vid registrering, 100 kr för lunch och fika efter 9:an! Kontrollera att du har spelrätt för tävlingsdagen

Sveriges största tävlingsturné för amatörgolfare. Arrangeras av golfresan.se

2-mannalag greensome, 6 utslag var, 6 utslag är valfria, EGA (Exact tävlingshandicap krävs). Åldersgräns 18 år.
För mer information, see :www.golfresan.se/ontour

Anmälningsavgift 250 kr/deltagare

Ej medlem greenfee 200 kr

Välkommen till Salems GK

Sports Gym Singeltävling

Startavgift 100 kr, kontant betalning. Tävlingsgreenfee är 300 kr

EGA Exakt tävlingshandicap krävs för pris och plats i resultatlistan

Bra priser från vår sponsor Sports GYM

OBS! EGA Exakt Tävlingshandicap krävs för att få delta!