Ny VD - Anders Green

Styrelsen för Salems Golf AB och Salems Golfklubb har förmånen att informera om att vi har rekryterat en ny VD, Anders Green, som ersättare till Ann Walldov som under slutet av 2013 meddelade att hon slutar som VD efter 10 framgångsrika år för att bli ”semi-pensionär”.

Anders har en gedigen erfarenhet av golfchefsjobb och kommer nu från Fågelbro G&CC. Han har tidigare även haft motsvarande tjänst på Saltsjöbadens GK och HaningeStrand GK. Anders har även en lång erfarenhet i golfbranschen och ett brett kontaktnät inom hela golfsverige.

Anders kommer att börja sitt arbete på Salem i början av april. Vid bolagsstämman och vårmötet i april månad kommer Anders att presentera sig närmare. Vi hälsar honom varmt välkommen till Södra Stockholms bästa golfklubb!

Ann Walldov upprätthåller tjänsten som VD fram till sista mars.

Hubertus von Fluck
Ordförande, Salems Golf AB