Idag har vi stängt sista 9 hålen på 18-hålsbanan för säsongen!

18-hålsbanan är nu stängd för säsongen. Vi tackar alla medlemmar, gäster och sponsorer för säsongen 2021.
9-hålsbanan hålls som vanligt öppen året om med ordinarie greener.

Liten summering av året.

Banan startade med ett ge Fredrik rejäl huvudvärk. Banan hade övervintrat dåligt och den kalla våren gjorde det inte bättre. Vår grymma Fredrik med sin magiska personal slet hårt med gödning, luftning mm för att få den att börja växa. I början på juni såg vi resultatet på deras arbete.
Banan blev grönare och grönare och ruffen med nya bevattningen blev tjockare och tjockare. Från juli har vi haft en bana i bästa skick och man trodde inte det kunde bli bättre men… Från mitten på september till idag har vi haft ett skick som har varit magiskt och lite till.

Det är så härligt att se banpersonalens gnista för att ge alla medlemmar, sponsorer och gäster bästa upplevelsen ända fram tills idag.Nu får de invintra banan innan all frost och tjäle kommer.

Grymt jobb av er alla på banan!!!!
Nu hoppas vi på att banan övervintrar bra och vi kan öppna banan i grymt skick.