Boka din golfbil via Sweetspot

Från och med onsdag 9 juni öppnar vi upp golfbilsbokningen via Sweetspot-appen.

Årskort
Ni som har köpt årskort för golfbil, kommer att kunna boka golfbil utan kostnad. Det är nu integrerat i ert medlemskap.

Läkarintyg
Medlemmar och gäster som har läkarintyg får en rabatt på golfbilshyran. Boka och betala i appen. När ni kommer till klubben, visa upp ert läkarintyg, så reducerar vi priset och pengarna återbetalas automatiskt.

Så här bokar du en golfbil
När du lagt till de spelare du önskar i din starttid väljer du att trycka på “+ Lägg till golfbil”.

Kom ihåg att slutföra betalningen i appen.

Bokning av golfbil vid tävling
Om ni behöver golfbil vid tävling måste ni fortfarande boka detta via receptionen kansli@salemsgk.se

För er som spelar Seniortouren och har köpt årskort har vi redan bokat ett antal golfbilar så ni behöver inte boka er golfbil i förväg.

Har ni tekniska problem i appen, skaka på telefonen när problemet uppstår och rapportera in ett ärende till Sweetspots support.