Betalning av årsavgifter via Min Golf

Du som medlem i Salem 365 kan fr.o.m säsongen 2022 enkelt betala din årsavgift via Min Golf. Du kan välja mellan kortbetalning (valfritt betal- eller kreditkort, ej Amex), swish, faktura eller delbetalning. Avgifterna finns tillgängliga för betalning från 15 november 2021 och ska vara betald senast 31 december 2021.

Att betala årsavgiften via Min Golf är ett enkelt alternativ, ditt medlemskap aktiveras i samband med din betalning och du får ett kvitto som du kan använda till friskvårdsbidrag eller dylikt. Vilket betyder att vi från och med 2022 inte längre kommer att skriva ut några manuella friskvårdskvitton.

Har du inte betalat innan 31 december så inaktiveras ditt medlemskap 1/1 2022.  Därefter skickar vi ut faktura via e-post och då tillkommer en faktureringsavgift som täcker våra direkta kostnader för faktureringen. Ditt medlemskap aktiveras igen efter att du har betalat fakturan.

Fördelar vid betalning online
– Du sparar 50 kr i administrations/fakturaavgift. Avgiften läggs på fakturan vid betalning efter förfallodatum.
– Ditt medlemskap för 2022 aktiveras omgående.
– Du betalar snabbt och enkelt.

Passivavgift faktureras via e-post efter årsskiftet.

Så betalar du via Min Golf

1. Du loggar in med ditt Golf-id och lösenord som vanligt i Min Golf.
  2. Klicka påMina inställningar.
  3. Därefter klickar du på Betalningaroch markerar samtliga avgifter och välj Betala.
  4. Köpinformationen öppnas upp i ett nytt fönster, läs igenom och bocka i Acceptera köpvillkoroch välj därefter Betala.
  5. Två alternativ för att gå vidare dyker upp, kanske har du betalat avgift via Min Golf tidigare och har ett konto, annars kan du gå vidare genom att klicka påBetalning utan inloggning.
  6. Välj betalsättet som passar dig bäst.
  7. När betalningen är genomförd aktiveras ditt medlemskap och ett kvitto framställs.

Du kan via fliken Betalningar se dina betalningar och hämta kvitto när när du behöver det.

Titta gärna på instruktionsfilmen nedan som visar hur du gör. Filmen förklarar hur du steg för steg genomför betalningen.

Vill du delbetala via MoreGolf ska du logga in via MoreGolf Mastercard efter att du har betalat med ditt kort på min golf.
Har du några frågor angående betalning med MoreGolf så kan du ringa 0771 36 36 36

Varmt välkommen till golfsäsongen 2022!

Ser dina avgifter ut att vara felaktiga eller har du några andra funderingar kring betalning av årsavgiften? Mejla till tina@salemsgk.se