Varför bli aktieägare i Salems Golf AB?

2012 rankad som Stockholms 6:e bästa anläggning och södra Stockholms bästa av Golf Digest. Det värmer men sporrar ännu mer att bli bättre.

Salems Golf AB äger tillsamans med medlemmar som har aktier, 84 ha mark där våra två banor  ligger (18 + 9 hål), byggnader; Klubbhus, Vita Längan och Maskinhallen, vilket ger ett mervärde till våra aktieägare; medlemmar och Salems Golfklubb.

Kontinuerlig utveckling av vår anläggning med hög kvalitet på banorna, hög servicenivå och öppet för spel året om är vår ledstjärna.

Salems Golfklubb ska vara den riktiga Golfklubben där kvalitet och upplevelse överträffar förväntningarna.

Den idrottsliga verksamheten inriktas på att ta hand om både nybörjare och spelare som redan fastnat i golfens underbara värld. För de tveksamma anordnar vi kurser och läger för att få tillbaka både spelmotivationen och hitta spelglädjen.

2013 erbjuds spel från 5 olika tees och vi går över till hektometer som anger banans totala längd från det teet. Inga färger som kopplas ihop med om vi är kvinnor eller män utan välj efter Din egen förmåga. Låt både Din, vädret och banans dagsform få erbjuda variationer i Ditt spel.

Vi tycker om när ni är här hela dagen men vill också erbjuda kortare rondtider. Fr o m 2013 återgår vi till banornas ursprungliga bansträckningar,  vilket innebär att det skall vara lätt att ta sig runt på Salemsbanan under 4 timmar.

Socialt umgänge på golfbanan erbjuds med vänner, andra medlemmar eller nya bekantskaper, antingen Salemsbanan (18 hål) eller Högantorpsbanan (fullängd 9 hål).

Seriespeltävlingar, Seniortouren (torsdagar), klubbtävlingar och andra aktiviteter erbjuds våra medlemmar.
Juniorerna har sin egen Juniortour på söndags eftermiddagar och våra juniorer var 2012 mycket framgångsrika på olika tävlingar, både i Stockholm Golfdistrikt och nationellt.

Peter Bäckbom, Head Pro, på vår anläggning, erbjuder tillsammans med sina populära tränare, en stor variation av träningspaket, privatlektioner, stort utbud i shopen av hård- och mjukvara, allt  för att Du skall känna att här finns allt det jag behöver som golfare. Peter Bäckbom AB fick 2011 ta emot priset som den bäst sorterade on course butiken i Sverige. Det var första gången priset delades ut.