Bli medlem

Vi har flera olika möjligheter att bli medlem - Fullvärdig med aktier - Hyra - Greenfeemedlemskap

Klubbtävlingar är uppskattat - i lagom omfattning - olika spelformer under säsongen

Golf Digest utsåg Salems Golfklubb till den 7:e bästa anläggningen i stockholm och till södra Stockholms bästa anläggning. Dessutom utsågs 2011 vår golfshop Peter Bäckbom AB till Sveriges bästa!!
Ett målmedvetet arbete under många år med att utveckla framförallt våra 27 hål går enligt plan. Det är inte bara banorna utan Shopens utbud av kurser och privatutbildningar samt Klubbhusets gästvänlighet och serviceminded personal som också bidragit till de höga betygen. Vi känner stor ödmjukhet inför dessa lovord som samtidigt sporrar oss till att bli ännu bättre.

Vår juniorverksamhet är väl uppbyggd med många och roliga träningstillfällen för juniorer i alla åldrar.

Kontakta oss så hittar vi ett medlemskap som passar Dig!

Kanslist Tina Flygare, 08-550 940 50 eller tina@salemsgk.se

Salems Golfklubb & Salems Golf AB