Högantorps GK sammanslagen med Salems Golfklubb 2014

Vill Du lära Dig spela golf och kanske bli medlem till kraftigt reducerad årsavgift?

Är Du nybörjare och går Din utbildning på vår klubb så får Du 50% rabatt på greenfeemedlemskap i Högantorps Golfklubb första året (kalenderår). Klicka här och läs mer! Vi har infört klubbhandikapp 54 igen. Roligare att se på sitt hcp att det går framåt.

Bli greenfeemedlem i Salems Golfklubb

Fr om 2014 har vi flyttat över greenfeemedlemskapet i Högantorps Golfklubb till Salems Golfklubb. Allt för att vi skall kunna erbjuda Dig ett bättre medlemskap men även andra alternativ. Anpassa efter hur mycket Du vill spela.
Högantorps Golfklubb upphör fr o m 2014.

Är Du medlem idag har vi skickat ut en erbjudande i december. Vill Du fortsätta att vara greenfeemedlem är det bara att betala den medföljande fakturan så aktiverar vi medlemskapet i Salems Golfklubb. Alla golfuppgifter vi hade i Högantorps Golfklubb om Ditt medlemskap aktiverar vi när Du betalt Din årsavgift för 2014.
Har Du inte fått någon faktura? Skicka ett mail till kansli@salemsgk.se så hjälper vi Dig vidare.

Är Du intresserad av att bli medlem? Läs mer här om greenfeemedlemskapet i Salems GK och även andra medlemsformer. Klicka här så kommer Du till rätt sida.

Vi är mycket glada över att kunna vidareutveckla greenfeemedlemskapet vi hade i Högantorps Golfklubb, till att erbjuda Dig möjlighet att delta i klubbtävlingar, seriespel, ta med en gäst som får reducerad greenfee, delta i utbildningar osv.
Titta gärna runt på Salems hemsida och se vad vi har att erbjuda.

Du vet väl att vi har öppet Högantorpsbanan (fullängd 9 hål) året om med ordinarie greener!
Vintergreenfeen är 150 kr per 9 hål. Har Du ett greenfeemedlemskap i Salems GK är greenfeen 100 kr / 9 hål. Boka en golftid via Min Golf fr o m 7 januari. Fram tills dess är det skriven bollränna som finns i en pärm i foajén i vårt Klubbhus. Enbart kontant betalning när det är bollränna. Boka 9 hål åt gången och erlägg betalning före spel.

Varmt välkommen till Salems Golfanläggning!
Anders Green, VD       Tina Flygare, Kanslist
anders@salemsgk.se   kansli@salemsgk.se